Tegning for frie midler

Følgende tekst på dansk er kun vejledende. I tvivlstilfælde er den original engelske tekst gældende.

Når du har udfyldt nedenstående formular med de relevante oplysninger vil du modtage en email med vores Profit Participation Note (PPN) Subscription Agreement (aftalen er på engelsk). Denne aftale skal du underskrive elektronisk for at gennemføre tegningen af PPNs i Quantrom P2P Lending DAC. Du vil også modtage et link til vores Offering Memorandum dateret 25 October 2018 som indeholder detaljeret information omkring vores Profit Participation Note Program.

Offering Memorandum er udarbejdet af Quantrom P2P Lendoing DAC og bliver udleveret til personer som har udtrykt ønske om at tegne i vores PPN Program. Der er udelukkende tale information om Programmet og er ikke udtryk for anbefaling til at købe eller sælge Notes. Information omkring skatteforhold er udelukkende vejledende.

Potentielle investorer anbefales at lave deres egen analyse ud fra egne forhold omkring den information som er tilsendt og eventuelt søge professionel rådgivning før de beslutter at tegne Notes i Quantrom P2P Lending DAC.

En investering i PPN Programmet skal kun foretages af investorer der kan bære en mulige økonomiske risiko ved en sådan investering og kan acceptere at tabe hele investeringen.

Alle rimelig forholdsregler er blevet taget under udarbejdelsen af Offering Memorandum, PPN Subscription Agreement og andre relevante dokumenter såvel som information vedrørende PPN Programmet, men der gives ingen garantier, hverken explicit eller implicit, af Quantrom P2P Lending DAC eller dets rådgivere med hensyn til nøjagtig- eller fuldstændighed af oplysninger heri. Selskabet, dets aktionærer, direktører, medarbejdere eller rådgivere kan ikke gøres ansvarlige for eventuelle tab af den kapital som er tegnet i PPN Programmet.